Skippybox + Transport

Self Storage Box inclusief transportservice

Selfstorage huren

Skippybox huren en zelf vullen, waar je maar wilt

Wij brengen de storage box naar je toe, zodra je de box gevuld hebt slaan we deze veilig bij ons op.

Icon Transport

Wij brengen je opslag container naar je toe.

Icon Box

Jij vult je Skippybox.

Icon Opslan

Wij slaan de box voor je op.

Wat ga je doen?

Skippybox met transportservice huren

Icon Transport

Gebruik onze transportservice en wij brengen de opslag container naar je toe. Dit kan bij je thuis zijn, op de zaak of een ander adres.

Icon Box inpakken

Je vult de opslag box zelf je sluit je skippybox veilig met je eigen slot af.

Icon Opslan

Wij halen je Skippy Box weer bij je af en brengen hem naar ons magazijn, waar de box veilig en droog opgeslagen wordt totdat jij hem weer nodig hebt.

Icon Box leeg maken

Zodra jij je Skippybox helemaal of gedeeltelijk leeg maken wilt, halen wij hem voor je uit ons magazijn.

Icon Transport

Om de selfstorage box weer daar heen te brengen waar jij hem nodig hebt kun je weer eenvoudig onze transportservice erbij boeken.

Wat klanten vertellen

Klant Marieke

Marieke:

"Eindelijk weer plaats thuis! Mijn appartement is maar klein en ik heb maar heel weinig opslagruimte. Daarom is de Skippybox ideaal om goedkoop meubels, kleren en andere spullen op te slaan. Spullen die ik nu sowieso niet nodig heb. Ik heb ook gebruik genaakt van de transportservice, onlangs had ik toch iets nodig dat in de Skippybox zat. Ik heb de opslagcontainer in het magazijn klaar laten zetten en ben er zelf naartoe gereden."

Klanten Thea, Wim en Thomas

Thea, Wim & Thomas:

"We zijn onlangs van ons appartement in de stad naar een huisje op het platteland verhuisd, omdat we nu met zijn drieën meer plek nodig hebben. Door de verhuizing en de renovering in het huis moesten we het grootste gedeelte van onze inboedel tijdelijk opslaan. De twee maanden dat dit geduurd heeft hebben we met de Skippybox perfect kunnen overbruggen. De transportservice vonden we heel handig omdat onze spullen direct tot aan ons nieuwe huis gebracht werden om uit te pakken. Alles was perfect!"

Klant Kim

Kim:

“Voordat ik na mijn studie direct zou gaan werken wilde ik eerst de wereld zien. Daarom heb ik de huur van mijn kamer opgezegd en mijn spulletjes goed en veilig in een Skippybox opgeslagen. Ze hebben de Skippybox direct tot voor mijn huisdeur gebracht."

Klaar om een Skippybox te huren?