Opslag voor ondernemers

Bewaar archiefdozen, voorraad, seizoensgebonden artikelen of uw administratie handig en goedkoop in de Skippybox.

Nu Reserveren

Selfstorage huren Nu Reserveren
Storage B2B

Huur een Skippybox en sla uw spullen handig en veilig op.

Photo Documenten

Bij andere self-storage concepten zit u vaak vast aan langlopende huurcontracten die vaak ook nog eens een fortuin kosten. Maak ruimte op uw kantoor en sla documenten veilig op die je niet dagelijks nodig hebt. Een Skippybox kunt u al voor 2 euro per dag huren (1,65 euro excl btw). In een Skippybox passen 85 verhuisdozen. Ons self-storage concept werkt als volgt: U boekt een Skippybox voor minimaal een maand. Vervolgens kunt u zelf met de spullen die u wilt opslaan naar ons magazijn in Simpelveld, waar wij de box voor u klaar zetten zodat u deze zelf kunt inladen. Ook kunnen wij de box naar u brengen waar u deze rustig kunt inladen. De box vergrendeld u met uw eigen slot. Zodra u de box heeft ingeladen en op slot heeft gedaan, brengen wij deze weer terug naar ons magazijn en slaan hem veilig voor u op. Als u iets uit uw box nodig heeft kunt u ons bellen en naar ons toe rijden. Wij zetten de box voor u klaar zodat u bij uw documenten of andere spullen kunt.

Foto Keerst

Kerstdecoratie voor uw bloemenwinkel, winterjassen uit de boetiek of sandalen uit uw schoenenwinkel - De seizoensproducten moeten toch ergens bewaard worden. De opslagruimtes in de stad zijn duur en vaak niet veel beschikbaar. De optimale oplossing voor u is Skippybox! Opslagruimte bij ons is een stuk goedkoper want deze kost namelijk 2 euro per dag! (€1,65 excl btw). Sla al uw seizoensproducten veilig en voordelig bij ons op en bespaar geld. Boek de box gemakkelijk online en sla uw goederen bij ons op. U kunt zelf de spullen vervoeren naar ons magazijn in Simpelveld waar wij een Skippybox voor u klaar zullen zetten zodat u in vrede alles kan inpakken. Plaats uw eigen slot op de box zodat zelfs wij er niet bij kunnen. Wanneer u uw goederen weer nodig heeft zullen wij de box weer voor u klaarzetten om deze uit te laden.

Foto Kleding

Zijn uw goederen groot en heeft u geen groot genoeg transportmiddel? Ook hiervoor hebben wij de oplossing! U kunt naast het huren van de box ook onze transportservice boeken. Wij komen dan de box met aanhanger voor uw deur brengen waar u alles rustig kunt inladen en de box kunt afsluiten met uw eigen slot. Zodra u klaar bent komen wij de box weer halen en slaan deze veilig op in ons eigen magazijn. Zodra u iets uit de box nodig heeft kunt u zelf naar het magazijn komen of weer onze transportservice boeken.

Wat past er allemaal in een Skippybox?

U bent een ondernemer en wilt een opbergdoos huren voor uw bedrijven? Dan kunt u bijvoorbeeld de volgende zaken opslaan in de Skippybox: 2 bureaus, 2 bureaustoelen, 1 kast, 2 computers, 10 archiefdozen. Maar dus ook 85 dozen vol met uw seizoenartikelen!

Kies tussen “Zelf in pakken bij het Skippybox Magazijn” en “Skippybox-Transportdienst”. Als u zelf uw spullen bij ons magazijn in een Skippybox wilt laden, kunt u dit eenvoudig online boeken. Wij maken vervolgens een afspraak zodat wij de box voor uw aankomst kunnen klaarzetten. Breng vervolgens al uw spullen naar onze vestiging in Simpelveld. Wanneer u klaar bent met de Skippybox kunt u met uw eigen slot de Skippybox afsluiten. Wij slaan de box voor u op tot u hem weer nodig heeft. Wanneer u de Skippybox huurt met transportservice komen wij de box voor uw deur brengen brengen waar u hem kunt inladen en afsluiten. Zodra u klaar bent komen wij hem weer ophalen en slaan wij hem voor u op.

Klaar om een Skippybox te huren?