De wereld verkennen

Gebaar goedkoop je inboedel terwijl je op reis gaat!

Nu Reserveren

Selfstorage huren Nu Reserveren
Reizen

Reis en bewaar je meubels met Skippybox

Photo Bagage

Een diploma in je zak? Dan is het nu een mooie tijd om te reizen voordat het echte leven begint. Of ben je van plan om er een jaar tussenuit te gaan om de wereld te zien? Goede beslissing! Na al dat werk en hard zwoegen heb je wel een pauze verdiend. Dus ga er op uit en ontdek nieuwe culturen! Om zorgeloos te kunnen reizen moet je jezelf goed voorbereiden. Naast alle zaken omtrent je paspoort zoals geldigheid en de juiste visums moet je ook over de juiste vaccinaties nadenken. Maar misschien nog wel een belangrijker iets om over na te denken is of je jouw appartement wilt onderverhuren of wilt opgeven. Voor beide opties, is Skippybox er voor jou en jouw inboedel.

Photo Strand

Na je reis zul je misschien veranderen van woonplaats of zelfs misschien verhuizen naar een ander land. Bewaar vanaf het moment dat je op reis gaat jouw spullen makkelijk en goedkoop bij Skippybox zodat je na je reis direct kunt intrekken bij je nieuwe woonplek. Hebt je teveel meubels voor slechts één box? Dan kun je natuurlijk ook nog een extra box erbij huren. Zelf als je langer wegblijft dan gepland kun je de huur makkelijk verlengen.

Photo Camper

Wil je je spullen zo goedkoop mogelijk opslaan? Geen probleem! Onze Skippybox kost slechts 2 euro per dag. Pak je spullen in voor je vakantie en kom naar het Skippybox magazijn in Simpelveld (ongeveer 5 minuten van Heerlen). We zullen je box of boxen voor je klaarzetten zodat je in alle rust je spullen kunt inladen. Zodra alles in de box zit en je deze hebt afgesloten met je eigen slot zodat zowel wij als niemand anders aan jouw bezittingen kan komen. Wij bewaren de opslagdozen voor jou totdat je terug komt. Laat ons weten wanneer je weer komt om je Skippybox weer uit te laden en wij zullen de box voor je klaar zetten.

Opslag in plaats van duur appartement tijdens je vakantie

Boek je Skippybox online en kies de huurperiode (minimaal één maand) en boek optioneel onze handige transportservice. Op afspraak brengen we de Skippybox naar je toe. Op locatie zullen wij de Skippybox inclusief aanhanger plaatsen zodat je deze rustig kunt inladen. Als alles ingeladen is, komen wij weer langs om de aanhanger met de Skippybox weer op te halen en terug te brengen naar ons magazijn waar wij deze veilig en droog voor je opslaan.

De minimale huurperiode is een maand. Wanneer je een box huurt, nemen wij kort voor het einde van de huurperiode contact met jou op om te vragen of je de box wilt blijven huren of dat je de huur wilt opzeggen. Na de eerste maand is de huur volledig flexibel. Je kunt namelijk na de eerste maand de box een specifiek aantal dagen huren. Je hoeft niet voor bijvoorbeeld 3 weken extra een hele maand huur te betalen. Je betaald dus nooit meer dan je daadwerkelijk gebruikt. Wil je de huur beëindigen, dan kun je zelf de spullen komen halen of voor een meerprijs ons de box laten bezorgen. Deze kun je dan rustig uitladen. Wanneer je klaar bent nemen wij de box weer mee en stellen hem beschikbaar voor de volgende klant.

Klaar om een Skippybox te huren?