Verhuizen

Huur een Skippybox om uw meubels tijdens de verhuizing op te slaan.

Nu Reserveren

Selfstorage huren Nu reserveren
Verhuizen

Huur een Skippybox opslagbox en verhuis zonder stress!

Photo Tekening

Er zijn ontelbaar veel redenen om te verhuizen, misschien heb je net een huis gekocht voor je gezin zodat jullie eindelijk meer ruimte hebben. Of ga je net kleiner wonen om geld te besparen. In ieder geval is één ding zeker: een verhuizing moet goed georganiseerd zijn zodat alles goed verloopt. Waarschijnlijk moet er nog vanalles gebeuren aan de woning voor je er in kan trekken, dan is het handig om niet alle meubels direct in de nieuwe woning te zetten. Gelukkig is er Skippybox! De flexibele, goedkope en handige oplossing voor het tijdelijk opslaan van je bezittingen.

Photo Sleutel

Woon je in Heerlen of omgeving en ben je op zoek naar een goedkope opslagruimte? Dan zit je bij Skippybox helemaal goed! Ons magazijn is gevestigd in Simpelveld wat ongeveer 5 minuten rijden is van Heerlen. Boek onze Skippybox gemakkelijk online, wij maken vervolgens een afspraak met je zodat wij de Skippybox voor je klaar kunnen zetten. Je spullen kun je vervolgens plaatsen in de Skippybox en afsluiten met je eigen slot zodat je er zeker van kan zijn dat niemand anders toegang heeft tot jouw spullen. Wij slaan de box voor je op tot jij de spullen weer nodig heeft.

Photo Brood en Zout

Een nieuwe woning kopen is vaak spannend, maar kan ook stressvol zijn. Verminder de stress door onze transportservice te boeken, dan komen wij de Skippybox voor de deur brengen waar jij rustig de tijd hebt om alles in te pakken. Zodra je klaar bent komen wij de box weer ophalen. Wij slaan de box vervolgens veilig op in ons magazijn waar je altijd kan langskomen als je iets nodig hebt uit de box. Je kunt dus kiezen of je naar ons toe komt of wij naar jou!

Selfstorage met Skippybox

Heb je plaatsgebrek of wil je je inrichting tijdelijk opbergen? Geen probleem met Skippybox! Huur een van onze Self-Storage boxen en bewaar je spullen veilig voor een redelijke prijs. Onze boxen zijn 8,5 kubieke meter groot zodat je alles wat in de weg staat kunt opbergen. Ons magazijn ligt in Simpelveld, Zuid-Limburg en ligt op 5 minuten rijden vanaf Heerlen.

Jij hebt de keuze! Als je een Skippybox huurt zonder de transportservice, wordt de box in ons magazijn voor jou klaargezet. Kom dan met alle spullen die je wilt opslaan naar ons magazijn waar je zelf alles in de box kunt inladen. Wanneer je klaar bent kun je de box afsluiten met je eigen slot waarna wij de box zullen opslaan. Als alternatief kun je kiezen voor onze transportservice. Wij zullen de box dan op een aanhangwagen naar een door jou gekozen adres leveren waar je alles kunt inladen. Vervolgens sluit je de box af met je eigen slot en komen wij hem weer ophalen. Wanneer je je spullen wilt uitladen kun je opnieuw kiezen voor de transportservice of om de spullen zelf op te halen. Als je tussentijds iets nodig hebt kun je altijd langskomen, dan zullen wij de box voor je klaar zetten.

Klaar om een Skippybox te huren?