Samenwonen

Huur nu een Skippybox en sla alle meubels op die u teveel heeft.

Nu Reserveren

Selfstorage huren Nu Reserveren
Samenwonen

Opslag Box Huren bij het Samenwonen

Photo Lepel

Heeft u de ware gevonden en bent u van plan om samen te gaan wonen? Dan zult u zich waarschijnlijk realiseren dat u samen teveel meubels heeft om deze samen in een woning te plaatsen. Vervolgens komt de discussie welke meubels en huishoudartikelen het beste in de nieuwe woning passen. Welke bank zal er in de woonkamer geplaatst worden? En welke stofzuiger doet het nog het beste? Deze discussie is nooit makkelijk. Gelukkig kunt u het over een ding wel eens zijn, namelijk dat niet alles meegenomen kan worden. Maar in plaats van uw mooie meubels weg te gooien, kunt u ook een opslag box huren bij Skippybox waar u al uw overbodige meubels en andere artikelen in kunt opslaan.

Photo Wasmachine

Huur een Skippybox en kom naar ons magazijn met al uw overbodige meubels en andere huishoudelijke artikelen. Daar hebben wij een opslagcontainer voor u klaar staan om wat u ook wilt in op te bergen. Bewaar alles wat u dubbel heeft of nu niet nodig hebt, want het weggooien zou zonden zijn. U kunt natuurlijk ook uw dubbele meubels een tweede leven geven door deze op marktplaats te verkopen, maar terwijl u zoekt naar de juiste koper, kunt u al uw spullen veilig en droog opslaan in een van onze opslagboxen. Kort huren is ook mogelijk, u huurt de box namelijk voor minimaal 1 maand en is daarna dagelijks opzegbaar.

Photo Geld

Is de liefde nog vers en wilt u veilig uw oude meubels een tijdje bewaren? Geen probleem met Skippybox! Huur de opslag box voor onbepaalde tijd. De minimale huurperiode is, zoals hierboven vermeld, slechts 1 maand. Daarna kunt u opnieuw beslissen of u de doos weer een maand wilt huren. Betaal voor nog een maand en beslis daarna weer. Ook kunt u na het verstrijken van de eerste maand de exacte dag kiezen wanneer u de box weer wilt leeghalen en uw huurcontract wilt opzetten. Zo betaald u alleen voor de dagen die u ook daadwerkelijk gebruikt.

Opslagruimte voor het huishouden huren

Komt u uit Heerlen en omgeving en bent u op zoek naar een tijdelijke opslag waar u uw meubels en huishoudelijke artikelen kunt opslaan die u momenteel niet meer nodig heeft? Dan bent u bij Skippybox aan het juiste adres. Wanneer u gaat samenwonen heeft u vaak meubels dubbel, maar vaak is het niet mogelijk om twee banken in uw woonkamer te plaatsen. Gelukkig vindt u de oplossing voor dit probleem bij Skippybox. U kunt namelijk bij ons een mobiele opslagbox huren zodat u al uw gezamelijke meubels kunt opslaan. U hoeft van te voren niet te beslissen voor hoeveel maanden u de opslagunit wilt huren. Na dat de minimale huurtermijn van 1 maand is verstreken is het huurcontract dagelijks opzegbaar. Dus wanneer u weet dat u de box nog maar 10 dagen nodig heeft, hoeft u ook maar voor 10 dagen te betalen en kunt u de box op de laatste dag leeghalen. Eenvoudig toch?

Kent u iemand wiens oom iemand kent die op zijn beurt weer iemand kent wiens neef een grote auto of bestelbus heeft? Mooi! Dan kunt u eenvoudig de items die u wilt opslaan naar ons magazijn brengen. Wij zullen u dan voorzien van een Skippybox waar u ter plaatse zelf kunt inruimen. Wanneer u alles heeft opgeslagen, slaan wij de Skippybox veilig voor u op totdat u weer wilt langskomen om artikelen op te halen.

Geen grote auto beschikbaar om uw spullen naar Skippybox te brengen? Geen probleem! U kunt bij Skippybox onze transport service boeken. Wij brengen dan de Skippy opberg box in een aanhangwagen direct voor uw deur. Daar kunt u rustig alles inladen, vervolgens zullen wij op een vooraf afgesproken tijdstip de box weer komen ophalen. Wij slaan deze dan voor u op in ons magazijn!

Klaar om een Skippybox te huren?