Renovatie

Huur een Skippybox om uw meubels tijdens de renovatie op te slaan, handig!

Nu Reserveren

Selfstorage huren Nu Reserveren
Renovatie

Huur een opslagruimte en maak ruimte voor de renovatie.

Photo renovatie

Een renovatie wil je goed plannen. Het maakt niet uit of je één kamer of zelfs het hele huis wilt renoveren, het is altijd handig om het huis leeg te maken zodat je meer bewegingsvrijheid hebt. Je wilt namelijk niet constant over potten of andere meubels struikelen. Bewaar je spullen tijdens de renovatie gewoon bij Skippybbox! Wij bieden self-storage boxen die je kunt laten bezorgen met onze transportservice. Deze kun je dan zelf rustig laden waarna wij de box weer komen ophalen. Ons magazijn ligt in de buurt van Heerlen waar je ook zelf met de spullen naar toe kunt komen. Wij zetten dan de Skippybox voor u klaar. Laad alles rustig in en meldt wanneer je vertrekt, dan zullen wij de box opslaan in ons magazijn.

Photo Kleuren

Bij een renovatie wil je natuurlijk het huis leeg hebben. Ga je namelijk verven of boren, dan kan er veel rotzooi en stof rond het huis dwarrelen. Zorg er dus voor dat je al je spullen veilig en droog ergens opslaat, anders kun je waarschijnlijk een heel nieuw interieur komen. Denk niet te lang na en huur gewoon een Skippybox, dat is namelijk goedkoop, veilig en flexibel. De box vergrendel je met je eigen slot zodat je zeker weet dan niemand bij je spullen kan komen.

Photo Woning

Zodra de renovatiechaos is opgehouden, kan je gaan kijken om alles weer netjes te gaan decoreren en inrichten. De Skippybox hield je meubels en kasten droog en veilig tijdens de renovatie. Nu is het tijd om alles weer in huis te plaatsen. Opnieuw kan je gaan kiezen of we de box met alle spullen naar jou komen brengen of dat je de box zelf wilt komen uitladen bij ons magazijn. Zodra de box leeg is kan hij weer een ander persoon helpen met zijn of haar renovatie!

Opslagbox huren bij Heerlen

Op zoek naar een huuroplossing in Heerlen of omgeving? Dan ben je bij Skippybox aan het juiste adres! Ons magazijn ligt in Simpelveld en is binnen een paar minuten te bereiken vanuit Heerlen. Huur een opslagbox bij ons en berg alle meubels op tijdens de renovatie. De minimale huurperiode is 1 maand, daarna kan je het precieze aantal dagen kiezen hoe lang u de huur wilt verlengen. Na de eerste maand betaal je dus nooit voor meer dagen dan je de box daadwerkelijk gebruikt. Optioneel hebben wij ook de transportservice beschikbaar. Dan brengen wij de Skippybox voor de deur en kan je de meubels zelf rustig in- of uitladen.

Heeft je bedrijf een nieuwe verflaag nodig? Natuurlijk kun je ook je kantoormeubilair kwijt bij ons tijdens uw renovatie.

De Skippybox is 8,5 m³ lang. Kortom, de inrichting van een kamer past compleet in een opbergdoos. Om je een beter idee te geven, hebben we twee voorbeelden:

Een van onze Skippy-dozen past 85 verpakkingsdozen of bijvoorbeeld de volgende combinatie van artikelen: 25 verhuisdozen, 5 gestapelde stoelen, 1 commode, 1 tafeltje, 1 bureau, 1 bureaustoel, 1 wasmachine, 1 golftas.

U bent een ondernemer en wilt een opslagcontainer huren voor uw bedrijf? Dan kunt u bijvoorbeeld de volgende zaken opslaan in de Skippybox: 2 bureaus, 2 bureaustoelen, 1 kast, 2 computers, 10 archiefdozen.

Klaar om een Skippybox te huren?