Wat is Skippybox en hoe werkt het?

Icon Box

Huur een opslag container en sla alles op wat je op het moment niet nodig hebt.

Icon Transport

Als je wilt kun je gebruik maken van onze transportservice, dan brengen wij de skippybox naar je toe.

Icon Opslan

Wij slaan de container voor je op totdat je deze weer nodig hebt.

Selfstorage bij Skippybox

Je hebt meer plaats nodig en wilt je spullen tijdelijk opslaan? Geen probleem met je eigen Skippybox! Huur je opslag ruimte in de vorm van onze verhuis container en sla je spullen droog, veilig en goedkoop op. Onze opslag box is 8,5 m³ groot en biedt tijdelijke opslag ruimte voor je meubels, interieur, documenten, etc. Sla eenvoudig alles op wat op dit moment in de weg staat.

Onze opslagruimte bevindt zich in Zuid Limburg Nederland, direct in Parkstad, we leveren onze Skippybox in heel Limburg en de rest van Nederland. De transportkosten worden uiteindelijk aan de hand van je postcode berekend. Mocht je opslag ruimte zoeken in bijvoorbeeld Heerlen, Kerkrade of Landgraaf dan is onze transportservice heel goedkoop. Ook leveren we de mobiele opslagruimte vrij goedkoop in bijvoorbeeld Maastricht, Sittard of Beek.

Jij hebt de keuze! Huur je je opslag unit zonder transportservice dan zetten we de opslag container voor je klaar in ons magazijn. Jij komt vervolgens met je spullen die je wilt opslaan en je vult hiermee je opslagbox. Je kunt er ook voor kiezen om onze transportservice te gebruiken. Deze is zeker interessant als je grotere spullen wilt opslaan zoals bijvoorbeeld meubels die niet in je auto passen. Bespaar op de huur van een busje en boek onze transportservice. Op die manier bespaar je niet alleen veel kosten maar heb je je spullen ook maar een keer in de handen. Wij komen naar je toe met de Skippybox, jij vult je opslag container en wij halen hem weer direct bij jou voor de deur op. Vervolgens slaan wij de opslag unit veilig voor je op . Zodra jij je spullen weer nodig hebt kun je de box komen uitpakken of je laat hem weer leveren. Als je tussendoor aan je spullen wilt is dat ook geen probleem! Laat minimaal een dag van te voren even weten dat je aan je Skippybox wilt dan zetten wij hem voor je klaar in onze loods en slaan hem daarna weer voor je op.

De huurperiode is minimaal 1 maand, je kunt daarna altijd verlengen of de huur opzeggen. Verlengen kun je zo lang als je wilt waarbij we exact per dag met je afrekenen. Met een Skippybox sla je je spullen dus veilig en goedkoop op en betaal je alleen voor dat wat je ook daadwerkelijk gebruikt. Of dit nu voor 1 maand, 5 maanden of 1 jaar en 3 extra dagen is. Zodra je bijvoorbeeld tijdelijke opslag nodig hebt bij een verhuizing of een opslag ruimte zoekt voor je documenten nodig hebt. Met een Skippy Box ben je flexibel en kun je altijd bij je spullen. We raden aan om vooraf de huurperiode zo goed als mogelijk te reserveren, weet je dus zeker dat je de Skippybox minimaal 3 maanden nodig hebt? Dan maak je je eerste reservering in ieder geval voor deze periode.

Je reservering voor de Skippybox plaats je heel eenvoudig via de reservering knop. Je wordt dan doorgestuurd naar onze webshop waar je de Skippy Box eenvoudig kunt reserveren. Kies bij de gewenste huurperiode minimaal 1 maand. Hier kun je ook direct de transportservice selecteren, door je postcode in te vullen worden de transportkosten automatisch berekend. Je kunt veilig betalen met Ideal, Pay Pal, Credit Card of Mister Cash. Bedrijven met een kvk nummer kunnen ook een factuur ontvangen en dienen deze dan wel vooraf over te maken.

Ons Selfstorage magazijn is 7 dagen per week geopend van 9:00 tot 17:00u. Als je tussentijds aan je Skippybox wilt dan laat ons dit minimaal 1 dag van te voren weten en wij zetten je Skippy box voor je klaar.

Zoals reeds beschreven heb je twee mogelijkheden om je Skippybox in te pakken. Je komt óf met je spullen naar ons toe of wij brengen de Skippybox naar jou toe. Je kunt je opslag container altijd in alle rust inpakken, zodra je Skippybox vol is slaan we hem voor je op. Je kunt ook altijd meerdere opslag containers huren.

Uitpakken functioneert eigenlijk hetzelfde als inpakken, alleen dan andersom. Jij beslist of je je Skippybox bij ons wilt leeg maken of geleverd wilt hebben, om hem bij je thuis of op je werk uit te pakken. Wij sturen je graag een offerte met de transportkosten voor je (nieuwe) postcode. Als je tussendoor aan je spullen wilt, dan is het het makkelijkste als je kort bij ons langs komt. Je kunt je verhuis container aan het einde van je huurpeiode in alle rust leegmaken , we leveren de Skippybox graag weer bij jou voor de deur.

Klaar om een Skippybox te huren?